Forex t101
I oto jego system handlowy jest o nazwie Simple Trading Method Trading Trading Basket. System oparty jest na akcji cenowej, wskaźnik handlu wolnego i robi się ręcznie Moja rola tutaj jest tylko osoba Przedstawiamy ten system w nadziei, że można korzystać z tego systemu do odniesienia w procesie opracowywania własnego systemu handlowego. System ten opiera się na wahaniach cen, nie używaj prognozy, system jest wykonywany ręcznie, innymi słowy do transakcji, a nie za pomocą programów zautomatyzowanych, aby osiągnąć dobrą wydajność. z I happylife tutaj wprowadzają tylko ten system, aby pomóc Ci nawiązać do budowy systemu własnego. But teraz porozmawiamy o Basket Trading System. I Pipscorer jak korzystać z tej transakcji jest 3 miesiące, po zebranych danych przez 2 lata na obserwowanie zmian progresywnych i zaczętych w stosowaniu do rzeczywistych transakcji, wyniki są również całkiem dobre Ten system jest całkiem prosty i opiera się wyłącznie na zmianach w działaniu cenowym, a nie na foreca narzędzi i narzędzi ręcznych, które pochodzą z handlu, a nie z handlu samochodami. Musisz najpierw otworzyć konto handlowe, spróbować przewidzieć konto - wskaźnik konta - IA i upewnić się, że twój broker musi mieć Finansowanie następujących. Większość brokerów ma następujące pary 1 GBPUSD 8 CADJPY 2 EURGBP 9 AUDUSD 3 GBPCHF 10 USDJPY 4 CHFJPY 11 EURUSD 5 AUDJPY 12 EURCHF 6 EURJPY 13 GBPJPY 7 USDCHF 14 USDCAD. Jeśli korzystasz z platformy IBFX poniżej są pary zabezpieczające 1 GBPUSD 8 EURUSD 2 EURGBP 9 USDJPY 3 GBPJPY 10 AUDUSD 4 USDCHF 11 NZDJPY 5 NZDUSD 12 GBPCHF 6 AUDJPY 13 CHFJPY 7 EURJPY 14 EURCHF.7 pary pierwszej grupy 1 7 par po grupie 2 Para zmiennych, gdy będzie to zabezpieczało się wzajemnie, z wyjątkiem wzajemnych rekompensat, ponieważ zmieni się razem Grupa 1 będzie krótsza sprzedaż, a następnie grupa 2 będzie DŁUGNA - kupno Brak planu docelowego lub stoploss Na dole skryptu, którego można użyć do składania zamówień w tym samym czasie, aby zakupić 14 par tych samych pieniędzy na 1, aby zapewnić czas na radykalne otwarte w tym samym czasie Następnie kliknij na kolumnie w zysk celu, aby przeorganizować pary, a następnie jedzenie pary będą na górze, a dziury będą parować są na dole, lub na odwrót Na początku para aranżowana dość skomplikowane, ale po 1-2 dniach, para ustali porządek w tym Para będzie długa w dolnym końcu, krótka para w powyższym lub vice versa Proces czekania na to tylko czekać na błyszczące osadzanie bliźniaczek w tym. Po tym, jak para była na miejscu, innymi słowy, naprawdę trzeba odróżnić dwie grupy oddzielnie, aby zobaczyć więcej zdjęć. Wtedy, jeśli jedna para zostanie przekroczona granicy między dwoma parami, co jest progresywne, potrzebujemy uwagę Oto dwa sposoby handlu 1 Handel każdą parę przejścia granicznego między dwiema grupami 2 Handel we wszystkich 14 parach Kup lub sprzedaj te same 14 par. Powinniśmy mieć 1 konto inną osobą do przeprowadzenia rzeczywistej transakcji Jeśli progresywny długi przepełnienie granicy, możesz złożyć zlecenia na zakup 2 funduszy poza granicami 1 para na wyłączenie, podczas gdy para 1 poniżej będzie musiała się poruszać Ustawienie celu zależy od ciebie, dla mnie używam programu EA Profit Protection do monitorowania transakcji zlecenia. Pamiętaj, że nie dotykaj konta demonstracyjnego, bo to konto zostanie utrzymane jako narzędzie twojej sprawy Niech to konto zostanie uruchomione i sprawdź, czy para pokonała jakiekolwiek pieniądze z granicy, możesz przeprowadzić transakcje. Ponadto, możesz zobaczyć granice przekroczenia dolara USDCAD, dokonałem transakcji i zarobiłem PIP z tego W tym samym czasie para GBPUSD również zostać zepchnięta w dół i zrobić zakupy transakcji. Czy dużo o tym, jak transakcja odkryjemy więcej Mam nadzieję, że wyjaśniono, jak transakcja jest dość jasna Chcesz szczęścia Trader101.Note 1 ta metoda jest podręcznik Ponownie ręczny wskaźnik jest w porządku 2 Staram się unikać wszelkich EA tworzonych z tego systemu, wskaźniki są mile widziane 3 Dla tych, którzy skorzystają z tej metody, moim jedynym wnioskiem jest podanie TO CREDIT WHERE CREDIT jest należne jest podany bezinteresownie wolny Pipscorer Trader10.Basket Trading System T101 system. Simple Trading Method Trading Trading Basket. I wprowadzenie tego systemu na innym forum i szybko staje się fenomenalną metodologią rozbiciu ziemi i stworzył brzęczenie w świecie Forex i czują się skompilowane przedstawię to również tutaj na tym Forum. Grałem tę metodę przez około 3 miesiące po upływie 2 lat zbierania danych i obserwacji zachowań pary ccy i rozpoczęcia handlu tym życiem i powrotu jest dość dobry Jest to bardzo prosta metoda i jest wszystko opiera się na akcie cenowym, wskazywać wolny handel i odbywa się ręcznie. Najpierw musisz otworzyć konto konta demo Account Indicator IA i upewnić się, że wybrany broker ma pary ff muszą mieć na swojej platformie. Większość pośredników posiada następujące pary .1 GBPUSD 8 CADJPY.2 EURGBP 9 AUDUSD.3 GBPCHF 10 USDJPY.4 CHFJPY 11 EURUSD.5 AUDJPY 12 EURCHF.6 EURJPY 13 GBPJPY.7 USDCHF 14 USDCAD. Jeśli korzystasz z platformy IBFX poniżej, są parami, do których on dge.1 GBPUSD 8 EURUSD.2 EURGBP 9 USDJPY.3 GBPJPY 10 AUDUSD.4 USDCHF 11 NZDJPY.5 NZDUSD 12 GBPCHF.6 AUDJPY 13 CHFJPY.7 EURJPY 14 EURCHF Pierwsze siedem par jest ustawione 1, a drugie drugie 2 Te pary zabezpieczą się nawzajem Świeże rozpoczęcie tej metody na samym początku tygodnia, to da Ci dobry spogląd na parę, jak wiele tygodni trwa na Set 1 handlu nimi krótko i ustawić 2 handlu nimi LONG Nie SL i nie TP Jak dużo jak to możliwe, uruchomić skrypt dołączony, aby utrzymać prawidłowy moment otwarcia ich Kliknij dwukrotnie kolumnę zysku terminala, aby uzyskać pozytywne pary zysków na górze, a negatywy pozostają na dole lub na odwrót Początkowo kolejność tego pary to bałagan, niech będzie ubiegać się o dzień lub dwa, a zobaczysz, że pary zaczną porządkować wszystkie kupy pozostaną na dole, a wszystkie sprzeda zajmują górę lub odwrotnie To jak odpoczynek brudna woda butelkowana i zacznie się osiadać po pewnym okresie i całym brucie na dno i czystsze wody na górze. Co dzień lub dwa, wszystkie kupuje, jeśli negatywy pozostaną poniżej i sprzedaży, jeśli dodatnie będą na górze Teraz wskazanie, że należy obserwować, najlepiej dolne 7 gniazd powinien być zajęte przez negatywy, pierwsza para w negatywie, która przekracza granicę pozytywnych i negatywnych jest parami, o które się martwimy Jeśli jeden z negatywnych skoków do gniazda 8 licząc od dołu, jest również odpowiedni pozytyw, który przeskakuje do szczeliny 7 Jest to jeden z naszych sygnałów Możemy handlu tymi dwiema parami, które wyskakują z granicy Istnieją sposoby obserwacji i handlu tą parą, gdy zaczynają skakać z nią nazywam Ta technika Jumping Pairs Technique Istnieje wiele odmian związanych ze skokami par, które ja omówię później w wątku Inną opłacalną metodą handlu jest handel 14 parami prostymi kupnem lub sprzedażą, którego kryteria omówię też w późniejszej części wątku. Powinieneś mieć inne konto w tutaj prawdziwy handel zostanie wykonany Możesz handlować dwie pary, które wyskakują Jeśli para, która podskakuje DŁUGA następnie handlu dwiema breakaway parami LONG lub vice versa Ja również handlu następnych dwóch par, które skokiem granicy I ograniczyć się do tylko 4 pary s maksymalnie 5 par będących przedmiotem obrotu w jednym czasie Zyski są dla ciebie ważne, co robię, gdy para, którą przeprowadzam, wycofuje się z gniazda lub 2 gniazda, a następnie zamykam go lub czasami po prostu wyjeżdżam, a firma Profit Protection EA oglądanie handlu. Nie pamiętaj, nie dotykaj swojego konta demonstracyjnego, ponieważ będzie to wskazywać przez cały czas i sprawdzać go tylko raz, a dla jakiejkolwiek pary zworek, a następnie z nimi handlować. Na dołączonej kopiowaniu terminalu można zobaczyć breakaway pary USDCAD i był przedmiotem obrotu i zrobić kilka pipsów na to W konsekwencji drugiej pary GBPUSD również skok 1 gniazdo w dół i może być przedmiotem obrotu Long tak well. There będzie dużo więcej konfiguracji, jak iść wzdłuż. I nadzieję, że wyjaśnić dobrze Dobry Luck trading.1 ta metoda jest manualna Ponownie Manual In dicator jest w porządku. 2 Staram się unikać wszelkich EA tworzonych z tego systemu, wskaźniki są mile widziane.3 Dla tych, którzy skorzystają z tej metody, moim jedynym wnioskiem jest DOPUSZCZENIE KREDYTU, W KTÓRYCH JEST KRÓLESTWO, jest to bezinteresownie wolne Pipscorer Trader101.PS Aby przejść do przodu czytaj tutaj. PipScorer Dzięki za dobre słowa Istnieje wiele innowacji, które można zrobić, jeśli handlu to w ten sposób Poza tym IA i również arkusz kalkulacyjny Excel DDE do mojego maklera, aby uzyskać najbardziej aktualne dane z mojego pośrednika dołączałem obraz Excela tutaj i wprowadziłem kolory do par, które handluję Czerwonym Sprzedaniem i Zielonym Kupując Jako postęp w obrocie handlowym, będzie to, że jest trochę walki między Sprzedawcami a Kupuje Czerwony i Zielony, jeśli zamierzam zajmować miejsce na górze lub na dole, sortuję dane raz na jakiś czas, więc mogłem zobaczyć jak pary się poruszają Z tymi obrazami mogłem przeanalizować i określić, gdzie kierunek każdego i każda para Excel arkusza kalkulacyjnego i powiedz mi, jak go połączyć z moją platformą obrotu Co masz na myśli, mówiąc, sortuję dane raz na jakiś czas Z góry dziękuję Myślę, że ten system mógłby udowodnić pracę nadgodziny. I zostały następujące wątku na FF od pierwszego dnia mimo że nigdy nie zamieszczałem na niej jednej wiadomości. Twoja strategia jest raczej dobra i musi być przetestowana przez każdego. Czegoś, co nie rozumiem Dlaczego nie proponujesz handlu wszystkimi 14 parami w jednym kierunku, tak jak to było najlepsza zasada, jeśli pamiętam poprawne zamiast handlu tylko pary par, które złamają ogrodzenia. pps za szybko, bro. I właśnie rozpoczął się ten wątek i chcę iść powoli, w końcu pójdę tam, ponieważ jest najbardziej profittable scenariusz teraz chcę tylko poczuć, jak czytelnicy tego forum reagują na taką nową koncepcję Jeśli reakcja jest korzystna, zamierzam zrobić to jako mój wątek HOME i kontynuować to, co tam zacząłem Mam nadzieję tutaj, że czytelnicy będą tutaj bardziej sprzyjające niż konfrontacja l i więcej budowanie niż zniszczenie Dzięki bro na odpowiedź. Segyem Czy możesz opublikować arkusz kalkulacyjny excel i opowiedzieć mi, jak połączyć go z moją platformą obrotu Co masz na myśli mówiąc, że sortuję dane raz na jakiś czas Z góry dziękuję myślę, że ten system będzie działał nadgodziny. Cieszę się, że okazujesz zainteresowanie tak prostym systemem, ale nie szukam plików, o które teraz pytasz, ale czy masz czas, polecam dalsze czytanie tej sytem w tym link Prosta metoda handlowa z trader101 Są też inne wątki na tym forum, które otwierają się przez czytelników, którzy uważają, że powinni zbadać więcej na temat tego sytem. zvezdolet TNX, aby dzielić się tym wspaniałym systemem. I ve read the rules and want to ask if Dostałem to dobrze. Pozycja jest długa, kupujemy wszystkie 14 par, ale najpierw czekamy, aż niektóre z zamówień KUPUJą wejdą w zysk, aby zrealizować zlecenia. Musisz podwoić cisk w kolumnie zysku, tak aby cały dodatni wynik na szczycie kolumny i n egatywny powinien być na dole Jeśli jesteś zainteresowany grą 14 parami prosto, musisz poczekać na pary Anchor Najwyższa lub dolna większość par, które mają zostać wyrzucone przez inną parę kolorów to samo co dolna para kotwicy Jeśli góra Kotwica jest niebieską parą i jest wyrzucana przez czerwoną parę, a twój handel będzie zawierał 14 par SPRZĘTANIE Aby to zrobić, możesz edytować Skrypt Tradehedge, zastępując go wszystkimi SPRZEDAJĄCĄ, a następnie skompiluj Jeśli dolna para kotwicy jest czerwona i jest wyrzucana przez niebieski para to twój handel będzie twój handlu będzie SPRZEDAŻ Ta konfiguracja, jeśli najbezpieczniejszy sposób na wymianę 14 par prosto Niektóre uzgodnione przedsiębiorca tylko czekać na dwie pary, aby przejść do innego terytorium handlują 14 par prosto 14 pary grach strains jest handel wszystkimi 14 parami w jedną stronę KRÓTKA lub DŁUGA Jeśli potrzebujesz dalszej lektury, odwiedź tę stronę. To wyjaśnia kiedykolwiek na chwilę obecną i na szybką odpowiedź. Zauważyła się z przodu pierwszego handlu z tym, z systemu skrzynki.101 mini HEDGE EA. First off a Chcę podziękować Trader101 za metodę działania cenowego. Teraz jest to, co dzieje się w tym dziecielu. To dzieje się tak, jak to dziecko pracuje. Śledzi PA na 6 par AUDUSDEURJPYEURUSDUSDCHFU SDJPYGBPCHF. AU, EJ i UE są stroną kupna, a UC, UJ i GC są sprzedawane. badania nad powiązaniem tego HEDGE i to wydaje się być the. best pairing To nie jest standardowa metoda zabezpieczająca, bo chcę kupić lub sprzedać parę w czasie Najlepszą rzeczą w tej metodzie jest to, że jeśli EA lub you. makes zła decyzja, nie stracisz dużo, ponieważ te pary są skorelowanymi parami i jesteś ciężko zabezpieczony. Z drugiej strony, kiedy złapiesz ruch grupowy w tym samym kierunku. Zrobisz poważny dolar. Wyjaśnienie zewnętrznych zmiennych. extern string MAINFUNCTIONS. extern bool TradeAllowed true. extern int MagicNumber 1803.extern podwójne MaxRisk 0 3.extern podwójne Lot 0 1.xtern string LIMITINGFUNCTIONS. extern int StartLockPips 50.extern int ScalpProfitPips 50.extern int AccountCutoff -100.extern string PRICEACTIONFILTERS. extern int tf 5 tf używane dla wszystkich calc ulations i jeden wskaźnik. extern int LookBack1 6 lookback tf lookback 5 6 30 min 30TF. extern int LookBack2 12 1 godz. tf. extern int LookBack3 24 2 godz. tf. extern int LookBack4 48 4hr tf. extern podwójny Filter1 500 różnicy w pipsach betwen strona kupna i sprzedaży. extern double Filter2 1000.extern double Filter3 2000.extern double Filtr4 4000.extern string TRIGGERINGFILTERS. extern bool UseFilters prawdziwy spadek kierunek zmodyfikowany trigger. extern int TrigPeriod 6.extern int TrigMethod 3.extern int TrigPrice 0.extern string TRADINGHOURSLIMIT. extern int StartTradingHour 08.extern int EndTradingHour 22. W obrazie tutaj widać 4 linie i lipsy, są to akcje cenowe wszystkich parypipsów zabezpieczających parę na krótkie pary, lpipiki na długie pary, jeśli masz dużą pozytywną różnicę w pipsach dla wszystkich TF, jesteś gotowy do handlu, co oznacza znaczenie 4 filtrów i zmiennych. Chcesz mieć różnicę między 2 stronami zabezpieczenia na około 500,1000,2000 i 4000 pułkach na TF. Inne rzeczy na wygląd na jest g reen i punkty pomarańczowe każda linia reprezentuje jeden tf. Chcesz mieć wszystkie zielone kropki i pomarańczowe kropki, aby wszystkie tfs były w doskonałej pozycji. Pierwsze 3 linie zielone, a ostatnie 3 punkty pomarańczowe na kupno i odwrócenie do sprzedaży. Można mannualnie wykonywać komendy przez proste przeciągnięcie wszystkich krótkich spodenek i zbliżenie i zamknięcie pół. Dodanie nowej pary zewnętrznej pary select. add m dla każdej pary dla mini acc.1 Dzięki za EA Do ręcznie czekać na 4 linie spips i lpips do kolejki, a następnie włączyć EA i niech handlu lub nie EA automatycznie otwiera handel w oparciu o te 4 linie ja nadal nie jest jasne, czy to EA jest 100 zautomatyzowane lub półautomatyczne.2 również dołączyć EA na 6 różnych wykresów dla tych 6 par walutowych. paramentnie wskaźnik nachylenia Czy informacje na twoim zdjęciu są wyświetlane, gdy EA działa. Które z TF - czy to ma znaczenie. Zrobić dla Twojego input. TF jest 5min ea zauważy Cię o tym, jeśli możesz umieścić inne tf. I tak, że jest nachylenie indi, ale jedynym celem jest dla trigerina g. rzemiosła, gdy wszystkie pary idą w górę lub w dół, a jeśli akcja ceny. Dla wszystkich 4 z nich są dodatnie lub ujemne dla danej ilości pestek. ekstra zmiennych ea filtrów, ea wykona 6buys lub 6 sells. Regarding pytanie, jak wiedzieć, ea active. well można zobaczyć pale stale się zmienia, kolory skakać z miejsca na place. and masz dużą liczbę, która liczy czas do końca paska. ps byłoby dobrze, jeśli uruchomisz 2 eas jeden z włączonym filtrem wyzwalania, a drugi bez niego.1. Dzięki za EA Czy ręcznie czekać na 4 linie spips i lpips do linii, a następnie włączyć EA i niech handlu lub nie EA automatycznie otwiera handel w oparciu o te 4 linie ja wciąż nie jest jasne, czy to EA jest 100 zautomatyzowane lub półautomatyczne.2 również dołączyć EA na 6 różnych wykresów dla tych 6 waluty pairs. EA jest w pełni zautomatyzowane, ale jeśli chcesz używać go ręcznie, wystarczy, aby ustawić funkcję handlową na fałsz, a kiedy pojawi się sygnał, możesz wykonać czynności handlowe po prostu klikając dwukrotnie buyall. sellall i przeciągnij go gdzieś na wykresie. to samo działa z closeall i close połowu function. EA musi być atached tylko do jednego pliku pair. no EA. Zauważ, że domyślne czasy handlowe są 08 00 to 22 00 Czy to ma być GMAT Jeśli nie, jakie są GMAT czasami handlować, dzięki czemu możemy przetłumaczyć na właściwe czasy dla naszych indywidualnych brokerów.
Comments
Post a Comment